Repetitor: Marjolein Veenstra.

Marjolein Veenstra-Vos begon op 16-jarige leeftijd in 1994 met het begeleiden van haar eerste koor. Dit leidde uiteindelijk in 2002 tot haar conservatorium diploma Docent Muziek, specialisatie piano & pianobegeleiding. Marjolein speelde als pianiste bij diverse koren in heel Noord-Holland, begeleidde zangers en instrumentale solisten bij audities en concerten, zette zich in als repetitor en invaller voor diverse musicalverenigingen (o.a. Belcanto in Oostzaan, De Jonge Stem in IJmuiden) en gaf pianoles aan jong en oud.
Na daarnaast 11 jaar gewerkt te hebben in de Communicatie, Marketing & Fondsenwerving heeft zij sinds 2015 haar eigen muziekonderwijs praktijk t.w. PianoNotes Muziekonderwijs, waarmee zij het plezier in pianospelen en haar kennis van- en visie op muziek op enthousiaste wijze overbrengt op jong en oud en zo van haar hobby wederom haar beroep heeft weten te maken.
Marjolein was al eerder repetitor bij Nieuw Leven, nl. bij My Fair Lady (1999) en Madam (2000). Vanaf Guys & Dolls (2005) maakt zij deel uit van de vaste kern van het Nieuw Leven-orkest. Een goede bekende dus!

Marjolein
Regisseur/Choreograaf: Michael Diederich.


Michael Diederich werd geboren op 23 december 1969 in California. Op zijn 18e hij ging naar New York om 'Musical Theater' te studeren aan het Wagner College op Staten Island. Na zijn opleiding keerde hij terug naar California waar hij werkte tot 1993. In januari ging hij naar Nederland om een project te doen voor 6 maanden… hij woont hier nog steeds.

Theater:
Nederland: Jesus Christ Superstar (Herodus), Rocky Over The Rainbow (Frank), Saturday Night Fever (DJ Monty), Chicago, The Dancing Queens, Joe - de Musical, Evita
California: Camelot, Grease, Guys and Dolls, Pirates of Penzance, You Can’t Take It With You, A Little Night Music, Me and My Girl, Scapino!, The Monkey Chronicles en zijn one-man show Music of the Night.
New York: My Fair Lady, Baby, Stage Door, Anatevka, The Music Man en Little Shop of Horrors.

Michael

Televisie :
A Star is Born, De Ochtenden en HOT Shots

Overig regie en/of choreografie voor verschillende musicals onder meer Steel Magnolias, The Sea Horse, Last of the Red Hot Lovers, A…. My Name is Alice, SNOOPY, When Pia (Douwes)Takes the Stand, Nonsens, Nonsens—Lieve Heren, Het Hemelbed, Rocky Over The Rainbow, Shhh... It Happens, en alle edities van Forbidden Musicals en Musicals Gone Mad (tot 2010).

Michael heeft les gegeven bij Codarts, Rotterdam; InHolland, Alkmaar en aan de Frank Sanders Academie; en werkt ook voor verschillende musical verenigingen, o.a. Nieuw Leven, J.C.S.U., AZOV en Horizon.
Sinds 1996 werkt Michael bij Boom Chicago als acteur, en geeft ook verschillende workshops in improvisatie techniek en spreken-in-het-openbaar over de hele wereld.
Michael is al 13 jaar lang Benny in de Nederlandse ABBA formatie ‘Voulez Vous’; zijn stem is te horen in reclames van Twix, Andrelón, M&M’s en de films Space Chimps 2 en Animals United.Dirigent: Steffen Snip.Steffen studeerde aan het Alkmaars conservatorium klarinet bij Arjan Kappers en Harmonie-Fanfare directie bij Jan Schut.
Steffen is directeur van de muziekschool Stede Broec waar hij klarinet, saxofoon en blokfluit doceert.
Hij is dirigent van harmonie “Het Blazersensemble” te Heerhugowaard, muziekvereniging “De Toekomst” te Barsingerhorn en is muzikaal leider van musicalvereniging “Nieuw Leven” te Stompetoren.
Daarnaast maakt hij als klarinettist samen met sopraan Sabine Kirsten en pianiste Corinne Moerbeek deel uit van het trio “TriColore”.
Ook speelt hij klarinet en saxofoon in de groep “Jadenk”, die volksmuziek speelt met jazz en blues invloeden. Momenteel bespeelt hij de baritonsaxofoon in het Noord-Hollands Fanfare Orkest en klarinet bij het InHolland harmonie orkest. Verder werkt hij als freelance klarinettist, saxofonist en dirigent en is een veelgevraagd gastdocent en jurylid.