Artistiek Team

Muzikaal leider / Repetitor: Robert Stoop

Robert Stoop begon piano te spelen toen hij 8 was. Na de HAVO volgde hij tussen 1992 en 2001 diverse opleidingen aan het conservatorium waaronder de Docentenopleiding Zang, Elektronisch Orgel, Zang Klassiek en de cursus Musical & Theater. 
Robert heeft in muzikaal opzicht een zeer veelzijdige ervaring. Als pianist bij o.a. Stage Holding (Jesus Christ Superstar), New Productions (Soldaat van Oranje) en V&V producties (Het Hemelbed), Frank Sander's Academie en Conservatorium Inholland. Als muzikaal leider, repetitor en vocal coach van een aantal gezelschappen zoals close harmony ensemble Impulzz uit Heerhugowaard en musicalgroep The Cast uit Castricum.


                                                                                                                    In 2022 was Robert muzikaal leider bij de theatershow van Ferry Doedens.

 

 

De Amerikaan Michael Diederich (53) kwam in 1993 naar Nederland voor een periode van 6 maanden....dat is inmiddels meer dan 30 jaar geleden! Hij heeft hoofdrollen gespeeld in grote Van den Ende producties als ChicagoSaturday Night Fever, en Jesus Christ, Superstar. En heeft producties geregisseerd als Het Hemelbed (met Jos Brink en Liesbeth List) en zijn zelfgeschreven Rocky over te rainbow (met o.a. Tony Neef en Linda Wagemakers). In 2009 is hij bij Nieuw Leven begonnen als choreograaf en twee jaar later nam hij ook de regie over. In 2016 schreef hij speciaal voor de vereniging de musical Café Nieuw Leven en na het regisseren van Shrek in 2019 nam hij afscheid van de vereniging.

 

Nu, vier jaar later, is hij terug en hij kan niet wachten om nieuwe uitdagingen aan te gaan met deze bijzondere groep!