Artistiek Team

Muzikaal leider / Repetitor: Robert Stoop

Robert Stoop begon piano te spelen toen hij 8 was. Na de HAVO volgde hij tussen 1992 en 2001 diverse opleidingen aan het conservatorium waaronder de Docentenopleiding Zang, Elektronisch Orgel, Zang Klassiek en de cursus Musical & Theater. 
Robert heeft in muzikaal opzicht een zeer veelzijdige ervaring. Als pianist bij o.a. Stage Holding (Jesus Christ Superstar), New Productions (Soldaat van Oranje) en V&V producties (Het Hemelbed), Frank Sander's Academie en Conservatorium Inholland. Als muzikaal leider, repetitor en vocal coach van een aantal gezelschappen zoals close harmony ensemble Impulzz uit Heerhugowaard en musicalgroep The Cast uit Castricum.


Momenteel is Robert muzikaal leider bij de theatershow van Ferry Doedens.

 

 

Regisseur : Frank Geisink

 

Frank Geisink heeft na zijn afstuderen in 2011 als zanger, muzikant en entertainer gewerkt in diverse entertainmentshows en theatervoorstellingen. Hij speelde rollen in The Addams Family (Gomez), Aida (Radames) en Beauty and the Beast (Gaston). In 2022 was Frank te zien in de titelrol van de musical Tsjechov, geproduceerd door MusicalOpera Theaterproducties.

 

Frank dirigeerde de musicals Oliver! (2016), de Nederlandse première van Andrew Lippa's The Addams Family (2017), The Wiz (2018), Claes Compaen (2019) en in 2023 Whistle Down The Wind. 

 

Frank is één van de vaste dirigenten van Popkoor Prestige en hij is als muzikaal leider en regisseur verbonden aan diverse musicalverenigingen in Noord-Holland. Hij componeerde voor de jeugdmusicals Het Geheim van de Grote Gatenkaas en Gulliver!, en voor de musical Claes Compaen, die in 2019 in première ging. Op dit moment werkt hij aan de nieuwe Nederlandse musical Bovenkamers, die in 2023 in première zal gaan in Amsterdam.  

Choreografe: Lesley Geusebroek

 

Lesley Geusebroek uit Wormerveer zingt, danst en speelt al haar hele leven. Vanaf haar vierde is ze gestart met diverse stijlen danslessen en met haar tiende is hier ook musical bij gekomen. Ze heeft onder andere mogen spelen in meerdere Fluxus producties, ze was Shell Dockley in Bad Girls bij Theatergroep Purple en Jet in Ja zuster, nee zuster van O&M Zaanstad. Ook deed zij in 2022 mee aan Tsjechov van Stichting MusicalOpera.

 

Ze is werkzaam in het basisonderwijs en is ook al heel wat jaren musical docent voor kinderen in die leeftijdsgroep. Als danser staat zij al haar hele leven op het podium.

 

Sinds The Addams Family (2022) is Lesley verbonden aan Nieuw Leven en ook voor 9 to 5 gaat zij de dansen vorm geven.